Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

how_to_be_a_gentleman_cbs

How to be a gentleman 2011 års största flopp

by Mikael on 05 januari 2012

Så här i nyårstider så ska man ju ofta utse årets bästa etc etc. Jag tänkte rikta ljuset på 2011 år kanske största flopp på den amerikanska TV-marknaden och det går till försöket till en sitcom ”How to be a gentleman” med en titel som anspelade på HIMYM och storstjärnan Kevin Dillon från Entourage så såg det lovande ut. Återigen skulle vi se Kevin Dillon i en klassisk ”funny friend” roll och han gjorde det ju bra i entourage.  Huvudrollen gick till David Hornsby som vi alla känner igen från Its always sunny.. som Cricket.

Ploten var simple enough med Hornsby som spelade överklass killen som hjälper Dillon med att gentlemanafieria sig samtidigt som Dillon i gengäld hjälper honom att komma över sitt ex. Mer än så behövs ju inte tänkte vi som bänkade oss och såg första avsnittet med höga förväntningar. Men det som mötte oss var ett stelt samspel , dåliga repliker och pålagt framtvingat skratt.

How to be a gentleman kunde kanske varit en hit 1988 men aldrig förr har en sitcom känts så utanför sin tid.

Serien hann med 4 avsnitt innan den lades ner, något slags rekord ?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/how-to-be-a-gentleman-2011-ars-storsta-flopp/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: