Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

How I Met Your Mother på 3 minuter

by Stefan on 09 juni 2009

How I Met Your MotherVi som följer How I Met Your Mother i USA har nu upplevt fyra säsonger och det börjar bli allt svårare att komma ihåg vad som egentligen har hänt. Därför blev jag positivt överraskad idag när jag hittade en kort sammanfattning av säsong 1 och 2 på endast 3 minuter.

Det första som slog mig är hur mycket vi egentligen har fått se och hur karaktärerna har utvecklats. Där finns givetvis både negativa och positiva bitar, men majoriteten av alla avsnitten har ändå varit väldigt underhållande, till stor del tack vare Neil Patrick Harris och hans upptåg.

Egentligen är det smått fantastiskt med klipp i denna stilen och jag vore definitivt intresserad av att se ett sammanfattningsklipp om varje säsong. Häng med i allt som har hänt i House, Lost, Prison Break eller vilken annan serie som helst. Om inget annat så vore det möjligt att se populära serier som man ändå inte har sett och då ha en möjlighet att diskutera dem med vänner, utan att behöva spendera åtskilliga timmar till att se igenom varje säsong.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/how-i-met-your-mother-pa-3-minuter/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: