Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Hilary Duff till Gossip Girl

by Stefan on 02 juli 2009

Hilary DuffTidigare har jag skrivit och berättat att Jennifer Love Hewitt är en av mina skådespelerskor tillsammans med just Hilary Duff. Trots att Hilary egentligen inte har varit med i särskilt många filmer som jag är förtjust i så blir jag alltid glad av hennes positiva energi på duken.

I april fick vi se Hilary Duff i Ghost Whisperer där jag inte riktigt tyckte att hennes personlighet passade in. Tyvärr valde NBC att inte plocka upp hennes komediserie Barely Legal. Däremot så kommer vi få se henne under hösten i Gossip Girl som Olivia Burke, en filmstjärna som kommer till NYU på jakt efter en tradionell collage-upplevelse. Det hela resulterar i att hon får dela rum med Vanessa (Jessica Szohr), vilket jag tror kan bli intressant.

Duff kommer debutera i säsongens fjärde avsnitt, vilket sänds den 5 oktober.

Själv följer jag inte Gossip Girl särskilt noga och har endast sett ett par avsnitt på TV, däremot så blir jag smått sugen på att ta upp den nu när Hilary ansluter. Vad tror ni som följer serien? Kan hon passa in?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/hilary-duff-till-gossip-girl/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: