Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Hilary Duff gästspelar i Ghost Whisperer

by Stefan on 16 april 2009

Hilary DuffUnder åren av TV-tittande så samlar man fort på sig favoriter och två av mina personliga favoriter har länge varit Jennifer Love Hewitt och Hilary Duff, känd från bland annat Cheaper by the Dozen och Raise Your Voice. Därför blev jag positivt överraskad över nyheten att Hilary Duff skulle gästspela tillsammans med Jennifer Love Hewitt i en av mina favoritserier, nämligen Ghost Whisperer.

Hilary Duff fick i uppgift att spela svarta änkan, nämligen en fru som specialiserat sig på att besöka cancergrupper och gifta sig med den mannen som var rik och förväntas dö först. Efter att en av dessa männen tagit livet av sig började både det ena och det andra hända med Hilarys rollfigur.

Det var ett helt okej avsnitt även om vi inte fick se särskilt mycket av Jim. Tyvärr så tyckte jag inte riktigt att Hilary Duff passade in riktigt i denna rollen och föredrar att se henne i filmer som Raise Your Voice.

Tyvärr blir det inget nytt avsnitt av Ghost Whisperer denna veckan, utan vi måste vänta en hel vecka till.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/hilary-duff-gastspelar-i-ghost-whisperer/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: