Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Här är Robinsonvinnaren!

by Stefan on 30 maj 2009

RobinsonDet är nu i runda slängar 60 minuter kvar till finalen av Robinson 2009 drar igång och tack vare Expressen så avslöjas nu vinnaren! Tidigare har jag pratat om två möjliga vinnarkandidater, nämligen Jarmo och Ellenor. Nu avslöjar TV4 genom Expressen att vinnaren inte fick följa med på kryssningen, utan ska vara tillgänglig i Stockholm för intervjuer.

Givetvis började jag febrilt läsa igenom deras bloggar för att hitta en bild på Jarmo och Anna från kryssningsfartyget och genast insåg jag att vinsten måste stå mellan Ellenor och Nina. Hos Ellenor får vi läsa att hon har varit och köpt kläder för att träffa en journalist och bli fotograferad. Låter intressant?

I kväll åker flera av deltagarna ut på välgörenhetskryssning. Men vinnaren får inte följa med. Detta eftersom personen på order av TV4 ska vara i Stockholm och göra intervjuer.

Det är alltså klart att Ellenor vinner Robinson 2009!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/har-ar-robinsonvinnaren/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Erika 30 maj 2009 kl. 19:01

Oj, vilket misstag av TV4. Synd att man inte kan rösta på vinnaren av Robinson 2009 som man kunde göra för något år sedan.

2 Andreas 30 maj 2009 kl. 19:19

Nja, rösta bryr jag mig inte om men det vore fantastiskt om man kunde satsa på vem som skulle vinna Robinson. Med denna kunskapen så kunde man lätt blivit ett par tusen kronor rikare!

3 carina 30 maj 2009 kl. 20:18

Hoppas att Jarmo vinner. Han är en verklig överlevare.

4 Catharina 30 maj 2009 kl. 20:24

Snyggt!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: