Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Här är drakarna i årets Draknästet

by Stefan on 27 oktober 2009

DraknästetI november stänger SVT dörrarna för en ny inspelning av Draknästet vilket betyder att det är hög tid för dig att söka till Draknästet, vilket jag har skrivit om tidigare. Nu är det även klart vilka årets drakar blir.

Ebba Blitz återkommer som programledare samtidigt som den ogillade Gunilla von Platen plockas bort från programmet. Vad det beror på kan jag endast spekulera i, men om vi ser på tittarnas reaktioner så lär förändringen vara efterlängtad. I övrigt har vi åter igen Sven Hagströmer – styrelseordförande i Investment AB Öresund, Avanza Bank och eWork, styrelseledamot i Bilia, Richard Båge – grundare av och huvudägare i Mediaplanet och Insplanet samt Mats Gabrielsson – grundare av och styrelseordförande i GIAB, Gabrielsson Invest AB samt styrelseordförande och styrelseledamot i en rad andra företag. Ersättarna för Ljubo Mrnjavac och Gunilla von Platen presenteras vid ett senare tillfälle.

Förra säsongen spenderades det totalt 13.6 miljoner SEK även om något enstaka avtal avbröts när kameran var avstängd. Personligen så ser jag verkligen fram emot vårens säsong då detta är ett av få svenska program som lär tittarna något, även om det ibland ger en felaktig bild av hur det fungerar.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/har-ar-drakarna-i-arets-draknastet/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Johan 28 oktober 2009 kl. 22:22

Det var väl för väl. Jag ogillade verkligen Gunilla von Platen. Ska bli intressant att se vilka två som plockas in i stället. Hoppas verkligen att det blir två drakar som är sugna på att spendera.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: