Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Guds tre flickor teaser

by Stefan on 02 november 2009

Guds tre flickorHittade en kort teaser på 25 sekunder idag för den kommande TV-serien Guds tre flickor. På något vis får den mig att se likheter mellan Svensson, Svensson och En ängels tålamod. Däremot så är målgruppen aningen yngre då Guds tre flickor bland annat ska sändas på Barnkanalen och dessutom handlar om tre 14-åriga tjejer.

I Guds Tre Flickor får tittarna får möta tre 14-åriga tjejer som är precis så ovanliga som alla vanliga 14-åringar är. Lyxiga Denise, emo-tjejen Lo och alldagliga Jenny är bästisar sedan dagis. Trots olikheterna har de lyckats hålla ihop – mitt bland förälskelser, föräldrar, lärare, kompisar och allt annat som hindrar en normal tonåring att tänka klart.

Premiären är måndag den 7 november 19:00 på SVT1

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/guds-tre-flickor-teaser/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 Adis 07 november 2009 kl. 20:09

Jag har tittat på dom 2 avsnitten den 7 oktober på bobster dom äger. jag vet bara inte när avsnitt 4-5 kommer o.s.v :( ska fortsätta att titta på de andra avsnitten!

2 DeDu 22 november 2009 kl. 11:25

hejhej! Jag kollar på det hela tiden! Men vet non när avsnitten kommer? Vilken dag då asså! :D :D:D(L)(L)

3 Stefan 22 november 2009 kl. 11:31

Guds tre flickor går på lördag 19:00 i SVT1.

4 linnea 17 december 2009 kl. 12:50

heeej!!! i avsnitt 2 eller 3 finns det en kille som spelar ralf jag tycker om han så jag undrar vad han heter på riktigt för jag ska söka på det på google så jag vill veta hans förnamn och efternamn

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: