Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

omTVserier Gammal

Uppdaterar omTVserier – Gör din röst hörd!

by Stefan on 15 januari 2010

I samband med att redaktionen och resten av Sverige tog jullov i slutet på förra månaden satte jag mig ned och började planera 2010 för omTVserier. Så här långt är det klart att vi bland annat kommer presentera regelbundna tävlingar, utöka antalet skribenter, tillbakalänk vid kommentar och en mängd andra saker som står på vår hemliga lista.

Samtidigt påbörjade jag även arbetet med en helt ny design där vi äntligen kommer få möjlighet att infoga bilder och videoklipp på ett sätt som inte går i nuläget. Jag är väldigt förtjust i den nuvarande designen men den är sliten och där finns en mängd buggar som gör att man inte alltid kan ta med all den informationen som behövs för att ge en bra läsarupplevelse.

Eftersom vi ändå bygger om från grunden så tänkte vi passa på att fråga om just dina synpunkter. Vad saknar du på omTVserier? Några specifika funktioner, designförändringar, nyhetsrapporteringar, etc? Vill du kanske se fler videor, intervjuer, rapportering från event eller något helt annat?

Vi är öppna för alla förslag så var inte blyg!

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/gor-din-rost-hord/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: