Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Ghost Whisperer: Shadowlands – Nytt TV-spel

by Stefan on 31 juli 2009

Ghost WhispererFörra veckan blev det då klart att Ghost Whisperer ska hitta ett nytt format bland fansen genom att dyka upp som ett TV-spel. Kan vi tänka oss att man främst kommer inrikta sig mot den yngre publiken? Enligt CBS och Legacy Interactive så är tanken att tittarna själva ska få kliva in i Melinda Gordon’s skor och hjälpa spöken att gå över till den andra sidan i det kommande TV-spelet som har fått namnet Ghost Whisperer: Shadowlands.

Tyvärr har jag inte lyckats få fram särskilt mycket information kring spelet ännu och vet därför inte om det utspelar sig innan eller efter det kommande tidshoppet på 5 år framåt i tiden.

”Melinda will try to help the ghosts while trying to live as normal a life as possible with her paramedic husband, Jim.”

Min personliga gissning är att vi kommer starta i början av serien och därefter lär det bli lite av en TV-spelsserie. Spelet beräknas vara i butik i början av  2010.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ghost-whisperer-shadowlands-nytt-tv-spel/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Linn 11 april 2010 kl. 16:55

hej, Jag är jätte intresserad av detta spel, vet du när det släpps i sverige? Det har ju gått ett tag nu sen informationen kom ut, kanske finns mer nu ?

2 Stefan 12 april 2010 kl. 21:01

Tyvärr finns där fortfarande ingen information mer än ”tidigt 2010″. Speltillverkaren har själv inget på sin sajt ännu så vi får helt enkelt hoppas på att där kommer ut ny information snart.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: