Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Fungerar Barney i ett förhållande?

by Stefan on 21 maj 2009

How I Met Your MotherUnder veckans gång har vi fått se flera säsongsfinaler, däribland How I Met Your Mother, NCIS och Family Guy. Precis som vanligt var Barney väldigt bra, men överlag så blev jag besviken på avsnittet. Det kändes som att vi tittare stod stilla och trampade vatten i väntan på det stora avslöjandet om Teds framtida fru. Tyvärr kom det aldrig någon större information och vi får istället se det som en cliffhanger till nästa säsong.

När det gäller Barney och Robin så fick vi lära oss ett nytt uttryck, nämligen att göra en Mosby. En intressant metod som garanterat fungerar för att avskräcka personer som inte redan känner dig, men jag är inte särskilt säker på att det fungerar när någon redan är kär i dig.

Överlag så har jag fått känslan av att huvudhandlingen har flyttat sig en aning från Teds jakt på mamman och istället fokuserar vi på Barneys jakt på nya tjejer och givetvis Robin. Frågan är hur Barney kommer acceptera hela flickvänssituationen och hålla sig trogen till Robin? Givetvis så är det inga problem i en TV-serie, men det kommer ändå kännas fel i en början att se Robin och Barney hålla handen vid middagsbordet.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/fungerar-barney-i-ett-forhallande/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: