Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Från Reaper till Sons of Tucson

by Stefan on 29 maj 2009

Sons of TucsonTyvärr ser det mörkt ut för Reaper och händer inget drastiskt så läggs serien ner till hösten. Det är mörka tider just nu och därför är det kul att åtminstone Tyler Labine, Sock i Reaper, har lyckats med bedriften att få en egen serie. Den nya serien går under namnet Sons of Tucson och börjar sändas i höst.

Vi känner utan tvekan igen Tylers stil i Sons of Tucson och därför ska det bli intressant när tre barn en dag bestämmer sig för att betala honom för att låtsas vara deras pappa. Det visar sig att deras riktiga pappa har åkt i fängelse pga bedrägeri och trots att barnen har en hel del pengar på kontot så måste de har någon som tar hand om dem, annars tvingas dem in i systemet.

Serien har potential att bli underhållande, men den kommer förmodligen inte bli särskilt långlivad. Känslan är att Sons of Tucson riktar sig till den yngre publiken och alla skämten i förhandsvideon är väldigt snälla.

Vad tror du om den?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/fran-reaper-till-sons-of-tucson/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: