Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Första titt på Silent Library

by Stefan on 26 oktober 2009

Silent LibraryPå måndag är det premiär för den nordiska versionen av asiatiska succén Silent Library. Egentligen var det väl ingen större chock att vi får se den med tanke på alla andra asiatiska program man har valt att importera på sistone, däribland Wipeout och Hål i väggen.

Nu har kanal 5 släppt fem minuter av säsongspremiären av serien, vilken ni får se på måndag 22:30. Till min förvåning har Martin Sonneby valt att sjunka ännu lägre genom sitt deltagande i denna serien som jag inte alls förstår mig på. Var ligger tjusningen i att se ett gäng ungdomar dricka vatten med tånaglar och slå på sig själva? Underhållningstv? Nej, helt oförståeligt enligt mig.

Här placeras tre lag på ett bibliotek där de tävlar i att göra de äckligaste, plågsammaste och olidligaste sakerna utan att ge ifrån sig några ljud. Det lag som uthärdat smärtorna under störst tystnad vinner.

Nog för att man inte lär sig särskilt mycket av andra serier i stil med Two and a Half Men och Reaper, men i detta fallet går Silent Library ut på att man ska vara knäpptyst och enbart plåga sin näste.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/forsta-titt-pa-silent-library/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: