Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Tankar efter första avsnittet av Ullared

by Lena on 02 november 2009

UllaredReklamen för dokumentärserien om Ullared har ju gått varm på kanal5 och jag är ju övertygad om att kanal 5 varit säker på en given succé vilket även skrivits om tidigare här. Jag kände direkt vid första reklamsnutten att detta var en given succé även för mig.

Att ingen kommit på denna goda idé tidigare är ett mysterium, fast det kanske är först nu som världen är redo för Ros-Marie och hennes många döttrar som bor på Ullareds camping i två veckor och shoppar loss för hela året medan maken Kjell häller en hel flaska tv-röd över grillen medan han tar sig en jök och väntar på familjen. De glada vänninorna som passande heter Maggan och Gittan sprider glädje runt i varuhuset medan blondinen och make-upartisten Mattias som väljer att se ut exakt som en kopia av sin mor gör allt för att sprida lite glamour över Ullared.

Det är ju denna vardagsrealism! som gör den allra bästa tv:n. Vem behöver spetsa till verkligheten när den är så spännande redan! Jag kommer fortsätta titta, precis som en stor del av resten av befolkningen.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/forsta-avsnitt-av-ullared/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 onnors 09 november 2009 kl. 23:49

Jag tycker Kanal 5 är för sunkiga, varför trycka ner Morgan,en människa som redan halvligger och göra narr av honom??
Simpelt, uselt och billigt

Tycker om dej Morgan. Hatar Kanal 5!!!!!!!!!!!!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: