Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Förlängd förhandstitt på Vampire Diaries

by Stefan on 03 juni 2009

Vampire DiariesIgår la CW upp en ny förlängd förhandstitt på Vampire Diaries på hela 5 minuter och jag är fast. Tidigare har jag skrivit om serien och blandat annat nämnt vilka karaktärer vi får se, däribland Ian Somerhalder, Paul Wesley och Nina Dobrev.

Tidigare har vi inte fått höra särskilt mycket om handlingen mer än att det är två vampyrbröder som slåss om samma tjej, Nina Dobrev. I detta nya femminutersklippet så får vi ta del av vad som kommer hända under stora delar av den första säsongen.

Stefan och Damon är två vampyrbröder som för över 100 år sedan levde i just Mystic Falls, Virginia där de på något vis hade någon kontakt med Katherine. På något vis går hennes själ i Elena istället, 140 år senare. Stefan inleder en kärleksrelation tillsammans med Elena och allting ser ut att gå bra fram till en dag när Damon dyker upp. Till skillnad mot Stefan så är inte Damon alls intresserad av att leva ett fredligt liv. Här börjar den intressanta biten när Stefan fortsätter sin kärleksromans med Elenor samtidigt som Damon gör allt i sin makt för att förstöra den. Tyvärr är jag lite osäker på vad hans mål egentligen är och jag förmodar att vi antingen måste vänta på serien eller läsa boken för att få veta det.

Vampire Diaries förväntas ha premiär till höst i september eller oktober.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/forlangd-forhandstitt-pa-vampire-diaries/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: