Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Forest Whitaker

Forest Whitaker till nya Criminal Minds

by Stefan on 30 januari 2010

Under senaste åren har vi sett en allt större trend i att populära TV-serier delas upp och utvecklar så kallade spinoff-serier. Tidigare har vi sett bra exempel på detta i CSI och dess två spinoff-serier, Miami och NY. Därefter var det JAG som avlade fram NCIS som i sin tur nyligen fick sin spinoff NCIS Los Angeles.

Nu har turen kommit till Criminal Minds.

Den än så länge namnlösa serien kretsar kring en ny grupp agenter som specialiserar sig på mördarprofiler. Whitakers karaktär Cooper beskrivs som gruppens dynamiske och hemlighetsfulle ledare som hållt sig gömd de senaste åtta åren. – Kanal 5

Huvudrollen ska gå till den 48-årige Forest Whitaker som tidigare har varit med i storfilmer så som Plutonen, Panic Room och The Crying Game. Nyligen vann han även en Oscar för bästa huvudroll i succéfilmen The Last King of Scotland. På TV-seriefronten så har han bland annat varit med i The Shield och Cityakuten.

Under våren kommer han introduceras i Criminal Minds och om allting går som det ska så kommer dess spinoff dra igång till hösten 2010.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/forest-whitaker-criminal-minds-spinoff/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: