Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

True Blood

True Blood säsong 4 ger blod och spänning

by Emma on 11 oktober 2011

Med sin blandning av romantik, spänning, mystik och humor har “True Blood” blivit en jättesuccé. Rollen som vampyren Eric Northman har förvandlat Alexander Skarsgård till världsstjärna och serien har blivit HBO:s största tittarframgång sedan ”The Sopranos”. De blodtörstande vampyrerna kommer tillbaka i höst, i en fjärde säsong på CANAL+.

I fjärde säsongen av True Blood får se se en massa mer mystik, romantik, spänning och humor. Vi får dessutom se mycket mer av Alexander Skarsgård, med och utan kläder. Vi får se en del av Eric Northman som man inte än fått se alls i serien. Inte nog med det, så kommer vi få se mer utav varulvarna, spöken och häxor med en massa magi. Ett krig kommer urarta sig i serien mellan häxor och vampyrer. Vi kommer faktiskt få se fler shapeshifters och inte bara Sam Merlotte.

Det finns en massa skådespelare vi kommer se mer utav och inte bara Alexander Skarsgård eller Sam Merlotte (Sam Trammell). Vi kommer se mer av Jessica (Deborah Ann Woll) som utvecklas mer och mer som vampyr. Vi får veta mer om Lafayette (Nelsan Ellis) och den magi han besitter.

Som sagt var så är det en massa namn som borde nämnas, men det skulle bli en lång lista. Men vi får inte glömma Alcide Herveaux som spelas av Joe Manganiello. Vi har tidigare sett honom i One Tree Hill. Vi kommer att få se lite mer av varulven i den fjärde säsongen av True Blood.

Tyvärr så kan jag inte berätta allt som händer, ni får faktiskt ta och se själva hur det går för Sookie Stackhouse och vampyrerna så som varulvar och häxor i denna fjärde del.

Fjärde säsongen slutade tragiskt för några, men med en twist.

Just nu sänds True Blood i Sverige på CANAL + klockan 20.00 på torsdagar, men den finns även att se på CANAL+ hemsida.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/fjarde-sasongen-true-blood/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: