Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Fantastiska tittarsiffror för Ullared

by Stefan on 03 november 2009

Ullared KjellIgår var det premiär av Kanal 5 storsatsning Ullared som bjöd på en hel del skratt för majoriteten av tittarna. Främst har det varit Kjell med familj och Mattiaz som har lockat till största skratten. Nu visar det sig att Mattiaz redan har skapat en musikvideo som fick måttligt intresse och Kjell säger sig bli felaktigt framställd i TV.

Först ska vi dock nämna tittarsiffrorna som uppgick till hela 1 072 000 tittare. Det är rekord när det gäller TV-serier och slås endast av kvalrysaren Danmark-Sverige den 10 oktober i år som toppade på över 2 miljoner tittare. Intressant information och jag är fundersam över hur mycket produktionen egentligen har kostat. En handfull människor bör ha klarat av hela inspelningen ensamma, så den kan inte ha kostat allt för mycket.

- Helt underbart! Uppenbarligen var det folkligt, festligt och fullsatt i tv-soffan – precis som det alltid är i Ullared, säger Lars Beckung, programchef för Kanal 5 och Kanal 9.

Åter över till Mattiaz då. Jo, precis som jag berättade ovanför så har han en egen blogg och ligger bakom en egen musikvideo. Detta är alltså inte det sista du har sett av honom.

Samtidigt har det skånska paret Rose-Marie och Kjell från Oxie reagerat negativt på uppmärksamheten. Enligt paret själva så har negativa kommentarer lämnats på ett klipp på nätet och nu hävdar man att Kanal 5 har lagt fram en felaktig bild enbart för att göra dem till åtlöje. Kjell förklarar.

Ja, till och börja med är jag med alldeles för mycket, på campingen. Och jag känner inte igen mig själv. Det är jättejobbigt. Vi mår mycket dåligt av det här. Jag förstår inte varför folk ska vara elaka. Det är verkligen tradigt. Och det blir säkert mer nu när programmet har sänts.

Ullared sänds på måndagar 20:00 i fem veckor framåt.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/fantastiska-tittarsiffror-for-ullared/ sort:published

{ 3 comments… read them below or add one }

1 Agneta 03 november 2009 kl. 13:53

Jag som tyckte att Kjell verkade lite skön! Alla förstår väl (?) att det är en aning vinklat. Eller nej, det är nog det alla inte gör.

2 Mathlda 03 november 2009 kl. 14:43

Haha, shit… att det var så många som tittade! Väldigt roligt att de hur mycket pengar de som shoppade gjorde av med tillslut!! Men, det blir väl som färjan. Man tittar för att det är typ ”förnedrings tv”, roligt att se knäppa människor. Tycker inte att det är bra, men man kollar ändå :P

Man förstår ju att det är vinklat, det var väldigt dåligt klippt på vissa ställen. Men oavsett om de är ”knäppa” eller inte, så framgår de ju som att de är det i såna här Tv-program. Ställer man upp på att vara med i ett sådant program kanske man borde förstå det själv!

3 daniel 04 november 2009 kl. 22:16

Kjell är kung! all heder åt han, fler sånna svenskar!

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: