Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Fantastiska tittarsiffror för Paradise Hotel

by Stefan on 17 november 2009

TV6Egentligen bör man inte slänga iväg superlativ efter att ha fått se tittarsiffror efter enbart premiäravsnittet, men efter att ha spenderat förmiddagen med att gå igenom årets tittarsiffror så tycker jag att det är väl värt att nämna. I början på nästa vecka ska jag försöka sammanfatta samtliga sända avsnitt för att se om det går att urskilja en trend.

Precis som jag nämnde ovanför så har jag gått igenom hela årets tittarsiffror för TV6 och föga oväntat så placerar sig fotboll och ishockey på så gott som samtliga topp 100-platser. Efter att ha sorterat ut sportevenemang, samtliga filmer och även dubbletter så fick jag fram en topp 10-lista till stor del bestående av humor och action.

Paradise Hotel tog sig in på en femteplats, med sina 241 000 tittare i premiäravsnittet och då vet jag med säkerhet att många har följt programmet i efterhand på TV6 Play, bland annat jag. Det är svårt att förutse siffrorna efter premiäravsnittet, men jag tror att veckoavslutningen med parceremonin kan locka fler tittare.

Uppdatering: Under måndagen ökade antalet tittare till 284 000, vilket betyder att listan justeras och att Paradise Hotel placerar sig som tredje mest populära TV-serien för TV6.

Topp 10 mest populära serier på TV6

  1. Two and a Half Men – 345 000 tittare
  2. Herre på täppan – 299 000 tittare
  3. Paradise Hotel – 284 000 tittare
  4. Hål i Väggen – 264 000 tittare
  5. Whacked Out Sports – 243 000 tittare
  6. Simpsons – 227 000 tittare
  7. Family Guy – 223 000 tittare
  8. Knight Rider – 209 000 tittare
  9. Cops – 206 000 tittare
  10. Scrubs – 198 000 tittare

Det bör nämnas att Two and a Half Men har gått riktigt bra och programmet skulle egentligen fått en mängd avsnitt före Herre på täppan om jag inte sorterat ut dubbletter. Själv trodde jag att Scrubs lockat fler tittare.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/fantastiska-tittarsiffror-for-paradise-hotel/ sort:published

{ 4 comments… read them below or add one }

1 andros 17 november 2009 kl. 17:39

Bara en tionde plats för Scrubs? När väl Entourage kommer igång tror jag nog att Scrubs ligger illa till på en topp-10 lista.

2 Stefan 17 november 2009 kl. 17:42

Även jag blev förvånad över Scrubs. Trodde att den serien utan tvekan skulle placera sig i toppenskiktet. Bör dock nämnas att när Scrubs väl dök upp så kom flera avsnitt i rad med liknande tittarsiffror. Angående Entourage så fick öppningsavsnitten endast 51 och 41 000 tittare, vilket måste vara lite av en besvikelse trots den dåliga sändningstiden.

3 Markus 17 november 2009 kl. 22:23

Jag har ju följt de tidigare säsongerna, och efter två avsnitt måste jag säga att deltagarna verkar aningen ”lama” om man jämför med tidigare år. Visst, det har bara gått två asvnitt, men tjejerna (förutom Jackie då) har ju varit så anonyma att jag knappt lärt mig vad de heter än.

4 Rosanna 18 november 2009 kl. 13:51

Jag tror Jackie gör allt för att försöka ”hämnas” på sin pappa och skämma ut honom. Även fast jag tror att hon själv kommer få lida mer av det hon gör än vad pappan kommer ^^.

http://rossannaaa.blogg.se/

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: