Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

En vecka med Top Gear och Dollhouse

by Stefan on 30 juni 2009

DollhouseDå har det blivit dags att återvända hem från det varma Frankrike. En otrolig lycka infann sig när jag klev av bilen i Malmö och insåg att temperaturen fortfarande är tillräckligt hög för att bättra på min solbränna. Även om det är skönt att komma ifrån arbete och stress så saknade jag ändå möjligheten att blogga och läsa det senaste skvallret.

Under resans gång spenderades det en hel del tid på diverse hotellrum och jag spenderade därför min tid med att se igenom säsong 1 av Dollhouse. En otrolig serie och jag kommer ta upp mer kring det senare i veckan.

När jag var iväg så blev det även säsongspremiär av Top Gear. En av få TV-serier som har lyckats knyta samman både gamla och unga genom ett snabbt tempo och härlig humor. Under morgondagen ska jag se igenom de två avsnitten som har sänts så här långt och därefter blir det en uppdatering kring säsong 13.

Samtidigt har Mental fortsatt sändas och tyvärr har det varit en hel del negativa reaktioner på forum världen över. Jag har själv inte sett mer än tre av fem avsnitt och därför hoppas jag innerligt att serien blir bättre nu. Det blir förmodligen en säsong till av serien, men lyckas den inte bättre då så är frågan vad som händer.

Imorgon blir det fler uppdatering där jag ska försöka sammanfatta vad som har hänt under de senaste två veckorna.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/en-vecka-med-top-gear-och-dollhouse/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Oskar 01 juli 2009 kl. 00:49

Den nya säsongen av Top Gear tror jag kommer bli grymt bra! Första avsnittet var bra, men andra avsnittet var grymt. Riktigt härlig utmaning ;D

2 Stefan 02 juli 2009 kl. 11:10

Såg igenom båda avsnitten igår och jag instämmer fullt ut. Överlag så känns det som att James May har fått lite mer plats nu vilket jag uppskattar. Kan vara jag som drar förhastade slutsatser, men jag ser fram emot kommande avsnitt.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: