Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Daniel Ohlsson/TV4
Foto: Daniel Ohlsson/TV4

En lång gäsp

by Agneta on 06 december 2009

Jag hade hoppats mycket mer på årets Robinson, men måste tyvärr erkänna att jag är besviken. Deltagarna är tråkiga och intetsägande och tävlingarna är dåligt filmade. De verkar vara filmade och sen klippta i och sen ihopklistrade, och inte alltid i rätt ordning vad det verkar!? – urtråkigt! Det är väl inget spännande att se en tävling när man inte får se hur de ligger i förhållande till varandra?

Och deltagarna… Jag har svårt att tro att de är lika beigea som de framställs i tv. Kanske hettar det till så småningom och deras rätta personligheter (nja) kommer fram. Men nu? Ingen action, inga riktiga intriger, bara smålöjligt skitsnack och en massa prat om bajs.

Det finns ingen där, ännu, som i mina ögon är en värdig vinnare. Det finns inte heller en enda där som jag kommer minnas om en vecka om jag slutar titta på programmet nu. Jag ska ge Robinson en chans till, men blir det inte bättre eller roligare än så här då får det faktiskt vara.

Jag vill minnas att de lovade att årets Robinson skulle bli det tuffaste hittills? Men det är klart, man ska inte tro så mycket på vad andra säger, i alla fall inte om det är tv4 själva, om sitt eget program.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/en-lang-gasp/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 tomas n0706433417 27 januari 2010 kl. 16:54

hej
sanna
jag hoppas attdu vinner
jag vill att du ringer mig när det är slut på roinson
jag saknat dig stor kram till dig

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: