Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Grimm

En första titt på Grimm

by Mikael on 07 november 2011

En ny sci-fi serie har haft premiär i USA, i den här serien som hämtat inspiration från sagoklassikern ”Bröderna Grimm” får vi följa polisen Nick Buckhardt som är den sista Grimm i livet och måste ta över familjens arv att stoppa supernaturliga varelser som dyker upp i våran värld och begår brott. Seriens skapare är ingen mindre än David Greenwalt och Jim Kouf. Greenwalt är mannen som ligger bakom Buffy the vampire slayer och Angel så att ta sig an såna här typer av serier är inget som är nytt för honom.

Grimms talang är att han kan skilja oss vanliga männiksor mot dem sago figurerna som härjar i våran värld, till sin hjälp har han bl.a. en ”god” varulv som valt att bekämpa brott ihop med Grimm.

Grimms unika ”sago”perspektiv gör den till ytterst intressant serie som har hög potential att bli ett nytt supernatural, Grimm har premiär på TV6 den 17 november.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/en-forsta-titt-pa-grimm/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Stefan 11 november 2011 kl. 14:07

Jag blev positivt överraskad över serien och tycker absolut att den är värd ett par avsnitt. Möjligtvis att den är lite väl förutsägbar periodvis men helt okej samtidigt som Silas Weir Mitchell står för den humoristiska biten.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: