Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Ellenor vann Robinson 2009

by Stefan on 30 maj 2009

RobinsonDå är årets Robinsonfinal över och precis som jag skrev en timme före programmet så blev Ellenor den slutgiltiga vinnaren av Robinson 2009. Både på Expressen och Aftonbladet rasar svenska folket och i den senaste tittarfrågan så röstade över 90% på att Ellenor inte var en värdig vinnare.

Av den anledningen tänkte jag att vi på omTVserier kunde köra en egen omröstning där ni läsare får chansen att tycka till angående att Ellenor vann Robinson 2009. Är det rätt eller skulle Jarmo plockat hem hela tävlingen?

På Aftonbladet kan vi läsa följande, angående att hon inte skulle förtjäna vinsten:

– Jag bryr mig faktiskt inte. Jag tycker att vi båda var värdiga vinnare även om jag inte har framställts som den bästa överlevaren.

Jarmo å andra sidan väljer att lyssna på svenska folket och accepterar att även om han inte vann så hejade vi på honom.

– Det känns viktigare att majoriteten av Sveriges befolkning tycker att jag var bästa överlevaren, inte att jag fick en halv miljon kronor. Jag var besviken i en kvart, jag hade ju förstås velat vinna.

Då är frågan vi ställer oss, hur kunde Ellenor vinna Robinson 2009? För att svara på det så får vi ta en titt på vilka som röstade på henne i finalen. Personerna som röstade på Ellenor var Ranjit, Rafael, Lukas och Angela. Angående de tre killarna så har vi inget att säga, utan samtliga röstade på Ellenor av den enkla anledningen att de ogillade Jarmo. Han klarade sig ifrån deras pakt genom att gå samman med tjejerna. Skulle Jarmo inte gjort det så hade vi förmodligen fått se två av dem i final istället för Jarmo och Ellenor.

Är Ellenor är en värdig vinnare?

  • Nej (88%, 14 Röster)
  • Ja (12%, 2 Röster)

Antal röster: 16

Loading ... Loading ...
Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/ellenor-vann-robinson-2009/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: