Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Eliza Dushku

Eliza Dushku ansluter till Big Bang Theory

by Stefan on 20 september 2010

Big Bang Theory fortsätter locka tittare med vackra science fiction-skådespelerskor och nästa person att följa den olycksdrabbade Summer Glau, känd från Firefly, är Eliza Dushku.

Den 29-åriga skådespelerskan som främst är känd från sin medverkan i Dollhouse och Buffy kommer dyka upp i avsnitt 7 där hon porträtterar en FBI-agent vars uppgift är att undersöka Wolowitz (Simon Helberg) vänner så att han kan få tillgång till ett topphemligt passerkort. Ser vi på Wolowitz historik när det gäller topphemliga miljonprojekt så blir det inget positivt slut.

Samtidigt kan jag berätta att James Cameron film True Lies från 1994, där en ung Eliza Dushku spelade Arnold Schwarzeneggers dotter, är på tapeten igen. Detta efter att TV-nätverket ABC har beställt manus från självaste Cameron.

True Lies kretsar kring en familj som upptäcker att deras pappa är en spion och TV-serien resulterar i att James Cameron äntligen återvänder till TV:n sedan Dark Angel – TV-serien som gjorde att varenda tonårspojke upptäckte Jessica Alba.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/eliza-dushku-big-bang-theory/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Glödhet 13 januari 2011 kl. 08:41

Ja hon är ju sjukt het och blir grymt bra krydda i denna serien !

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: