Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Dollhouse DVD innehåller två ej sända avsnitt

by Stefan on 13 maj 2009

DollhouseVi går fortfarande i osäkra tider och även om TV-nätverken har lovat att släppa sina officiella listor under maj så känns det fortfarande långt kvar till dess. Samtidigt som det ser allt ljusare ut för Chuck så har Dollhouse gått på andra hållet och FOX senaste beslut får mig att undra om det verkligen blir en ny säsong av Dollhouse.

Det är nämligen så att Dollhouse först blev flyttad till fredagkvällen, därefter fick serien dåliga tittarsiffror och nu väljer FOX att släppa säsong 1 på DVD tillsammans med två avsnitt som inte tidigare har visats. FOX har fortfarande inte kommit ut med ett slutgiltigt beslut och jag är i nuläget ytterst tveksam till att börja se den.

Whedon har gett TV-nätverket hans idéer på hur serien kan utvecklas om det blir en ny säsong. Planerna involverar en idé om en sångtävling i Hollywood och en idé om kändisar som vill dansa.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/dollhouse-dvd-innehaller-tva-ej-sanda-avsnitt/ sort:published

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Erik Stenman 14 maj 2009 kl. 20:33

Serien är faktiskt rätt så bra!
Kombination mellan Alias och Dark angel skulle man kunna säga.
Tycker även om musiken men serien är inte extremt bra.

2 Stefan 14 maj 2009 kl. 21:20

Intressant att höra Erik. Dark Angel var en av mina favoritserier när den gick på TV4 och när Alias dök upp så föll den givetvis också mig i smaken.

Nu är det endast en vecka kvar till majoriteten av serierna tar säsongsuppehåll och då blir det förhoppningsvis tid över att ta upp nya serier. Tidigare i veckan blev jag rekommenderad Breaking Bad som jag kommer köra igenom. Hoppas verkligen att det blir ytterligare en säsong av Dollhouse så att det är värt att påbörja den.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: