Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Dollhouse är en intressant serie

by Stefan on 18 april 2009

DollhouseIdag fick jag se ett kort klipp från DollhouseYouTube och min tidigare åsikt ändrades radikalt. Tidigare var jag säker på att Dollhouse var en tonårsserie om ett par tjejer i stil med One Tree Hill, men nu visade det sig att jag var helt fel på det.

Jag läste på om serien och vet nu att den handlar om Eliza Dushku, känd från bland annat Buffy och Angel, och Tahmoh Penikett, känd från Battlestar Galactica. I serien så har det blivit möjligt att hyra en människa och precis som en docka så gillar den allt du gör. Mellan uthyrningarna så förs personerna tillbaka till ett hus där man hjärntvättas och lärs upp på nytt, beroende på vem som vill hyra dig.

En bit in i serien så börjar Eliza lägga ihop 1+1 och tillsammans med en FBI-agent som spelas av Tahmoh Penikett så planerar hon en flykt.

Tyvärr har jag fått uppgifter om att serien kommer läggas ner, vilket gör att jag drar mig inför att börja se den. Även om den är otroligt bra så är det alltid trist att se en serie utan ett korrekt slut.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/dollhouse-ar-en-intressant-serie/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: