Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Dödsfall i Wipeout

by Stefan on 17 november 2009

Wipeout deltagare dödProgram som har blivit importerade från Japan till USA och därefter till Sverige har varit ett genomgående tema det senaste året. I mängden bland dessa program hittar vi Hål i väggen, Silent Library och Wipeout. Personligen så är jag inte förtjust i något av dessa programmen utan anser att det är höjden av förnedrings-TV.

Tragiskt nog så har det kommit rapporter från USA där före detta TV-värden Tom Sparks avled i en stroke under programinspelningen och frågan man ställer sig nu är om Wipeout är för farligt. Tidigare har vi sett en mängd olika skador även i det nordiska programmet, men jag har aldrig tidigare hört talas om ett dödsfall.

När artikeln skrevs så var man fortfarande osäker på orsaken till deltagarens stroke, men enligt doktorerna så är sannolikheten stor att stroken drogs igång på grund av en tidigare sjukdom.

Även vi på omTVserier skänker familjen en tanke och hoppas på att det kan resultera i att produktionen ser över undersökningen av deltagarnas hälsa.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/dodsfall-i-wipeout/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: