Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Dödsfall i Chuck

by Stefan on 17 april 2009

ChuckUnder den senaste månaden har jag inte hållit mig helt uppdaterad angående de senaste nyheterna, vilket har gjort att jag bland annat missade nyheten om att någon kommer dö i Chuck. Även om våld och död är vardagsmat i serien så har jag inte tänkt tanken på att någon av huvudkaraktärerna skulle försvinna. Det är producenten Josh Schwartz som under en intervju berättade att någon kommer dö en chockerande död.

I förra avsnittet såg vi Sarah och Chuck fly från John och resten av CIA. Frågan är hur man kommer lösa det och om dödsfallet kan ha med detta att göra. Det känns som att poängen med serien försvinner om Chuck inte längre har en intersect inom sig, vilket han kommer ha så länge hans pappa (Orion) inte får chansen att bygga en ny. Det får mig att spekulera om det kan vara hans pappa som dör i slutet?

Tittar vi på vad skådespelarna har på gång härnäst enligt IMDB så ligger Mark Christopher Lawrence, Tony Hale, Tony Todd och Julia Ling nära till hand. Av dessa fyra är det egentligen endast Tony Todd som låter vettig då de resterande inte kommer i kontakt med några farligheter.

Chuck läggs ner

För tillfället ryktas det om att Chuck ligger på gränsen tillsammans med My Name Is Earl och NBC är inte riktigt säkra på om det blir ytterligare en säsong. Det skulle kunna betyda att dödsfallet blir Chuck?

För att sammanfatta så finns det tre möjliga kandidater i mina ögon. Chuck, Orion och CIA Director Graham. Vem tror du att det är?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/dodsfall-i-chuck/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anonym 21 april 2009 kl. 20:17

john casey.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: