Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Diskat bidrag i Melodifestivalen 2010 ersätts

by Stefan on 22 oktober 2009

Arrow Hot Hot HotDen 15 oktober diskvalificerades bidraget ”Never Heard of Him”, skrivet av Figge Boström (t & m) och Anna Engh (t & m) från deltagande i Melodifestivalen 2010, just för att vi har hört bidraget innan. En mindre skandal hävdar jag då man borde ha sett till att detta inte får ske, men jag misstänker att vi alla är mänskliga och kan göra misstag.

Enligt SVT så har Melodifestivalens tävlingsproducent Christer Björkman valt att ersätta det diskade bidraget med ”You’re Making Me Hot-Hot-Hot” skrivet av Tobias Lundgren (t & m), Johan Fransson (t & m) och Tim Larsson.

Örebrotrion har tidigare erfarenhet i den mån att man skrev ”Las Vegas” som Martin Stenmarck sjöng 2005. Nu har jag ingen aning om hur låten kommer låta, eftersom det inte får avslöjas, däremot så kan jag med stor sannolikhet säga att den är inspirerad av följande låt.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/diskat-bidrag-i-melodifestivalen-2010-ersatts/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 josefin 11 november 2009 kl. 12:49

jag vill vara med i melodifestenalen för att jag älskar att sjunga om jag kom med skulle jag bli jävla glad

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: