Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Dillon Casey

Dillon Casey till Vampire Diaries

by Stefan on 08 december 2009

Förra månaden blev det klart att Sean Farris ska dyka upp i Vampire Diaries samtidigt som skaparen Kevin Williamson säger sig kunna mörda för att få med Taylor Swift. Nu är det även klart att Dillon Casey ska dyka upp när serien återkommer i januari. Frågan är då givetvis, hur het kan en serie bli?

Det är produktionsledaren Julie Plec som bekräftar att Dillon Casey kommer dyka upp i Mystic Falls. Skådespelaren har senast varit med i underhållande Warehouse 13 och Being Erica. Här kommer han ta sig an karaktären Noah som enligt samma källa ska ha ett gott öga för Elena.

Vi kan alltså med all sannolikhet vänta stora problem mellan Noah och Stefan. Något som öppnar för en intressant handling. Samtidigt måste jag passa på och tipsa om att Vampire Diaries sänds på TV6 i januari. Sist jag pratade med någon från TV6 så var sändningsdatumet osäkert men i efterhand har det pratats om den 21 januari. Ett datum väl värt att kryssa för i kalendern.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/dillon-casey-till-vampire-diaries/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: