Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Det kan bli ytterligare en säsong av Scrubs

by Stefan on 15 maj 2009

ScrubsFörra veckan fick vi ta del av en fin säsongsavslutning av Scrubs där JD tog farväl av alla gamla minnen och fick bland annat återså Colin Hay. Nu har det kommit fram ny information som tyder på att det otroligt nog kan bli ytterligare en säsong av Scrubs. Det sägs att både Zach Braff och Sarah Chalke har skrivit på för 6 nya avsnitt i början av säsongen för att hjälpa dem igång.

Får vi se fler säsonger av Scrubs så kan vi förvänta oss en ganska stor förändring. Från att i nuläget följa samma personer hela tiden så kan det bli mer fokus på de yngre personerna som ska läras upp. Allt eftersom byts dessa personerna ut och fattar publiken tycke för någon särskild så stannar hon/han kvar.

Det kommer även ske andra förändringar där man använder flera kameror och spelar in under en kortare period. Även publiken kommer plockas bort, för att minska omkostnader.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/det-kan-bli-ytterligare-en-sasong-av-scrubs/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: