Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Desperate Housewives

Säsong 7 Desperate Housewives spoilers

by Hanna Cederlöf on 04 juli 2010

Observera att texten innehåller spoilers!

Säsongsfinalen av Desperate Housewives säsong 6 sändes i Sverige den 1 Juni 2010 på Kanal 5 och säsong 7 tar vid i höst.

En av skådespelarna kommer tillbaka, nämligen Mark Moses i rollen som skurken Paul Young. Han flyttar in i Susan och Mikes hus där han av någon okänd anledning var tvungen att bo. Varför det huset var viktigt får vi veta i säsong 7.

Andra skådespelare som kommer tillbaka är Harriet Sansom i rollen som Felicia Tilman, syster till avlidna Martha Huber. Felicia har något att göra med omständigheter kring Pauls frigivning.

Tidigare storyline för Felicia Tilman och Paul Young.

Desperate Housewives började med Mary Alice Youngs självmord. Mary Alice Young var gift med Paul Young. Under seriens gång fick vi veta att Marta Huber utpressade Mary Alice och det var därför hon begick självmord.

När Paul Young fick reda på att självmordet var Martha Hubers fel blev han vansinnig och mördade Martha som hämnd.

Efter Marthas försvinnande kom Felicia Tilman till Wistera lane och flyttade in i Martha Huber hus. Hon ville finna sin systers mördare. När hon fick reda på att det var Paul Young ville hon hämnas och bestämde sig för att använda sin döda systers identitet och sitt eget försvinnande för att sätta dit Paul Young för mordet.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/desperate-housewives-sasong-7/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: