Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Desperate Housewives

Desperate Housewives S06 E09 – Would i think of suicide?

by Mathilda on 01 december 2009

I kvällens avsnitt av Desperate housewives – Would i think of suicide?…

Lynette, Gaby och Carlos

Lynette är till en början säker på att Carlos inte var seriös när han gav henne valet att flytta till Florida eller säga upp sig. Men när hon kommer till jobbet märker hon att hon redan blivit ersatt av Tim som fått hennes kontor. Lynette ber Gaby att tala Carlos tillrätta, men hon  vägrar. Senare samma kväll bestämmer sig Gaby för att prata med Carlos ändå, samtidigt som Lynette ovetande planerar att stämma Carlos.

Nästa morgon kommer Gaby över till Lynette med blommor och ber om ursäkt och säger att hon vill att de ska vara vänner. Precis när allt verkar frid och fröjd dyker Lynettes advokat upp med en anmälan på Carlos. Gaby svär att hon aldrig kommer att förlåta Lynette för detta.

Karl, Bree, Susan och Julie

Julie känner sig osäker nu när ytteligare ett liknande överfall skett och hon är rädd att mördaren ska komma efter henne igen. Mördaren vet vilken bil Julie kör och vart hon bort mm. Karl erbjuder därför sin dotter Julie att de ska byta bil.

Susan får syn på Julies bil parkerad utanför ett hotell och antar att Julie har börjat träffa Nick igen. Hon smiter in och får till sin förvånan se att det är Bree och Carl som befinner sig på hotellrummet. Susan berättar senare för Bree att hon vet om hennes affär med Karl. Hon är till en början besviken och arg men när Bree avslöjar att hon faktiskt älskar Karl ger Susan dem sin välsignelse.

Här kommer avsnittets bästa citat från när Susan har kommit in på hotellet och frågar en städerska om hon sett Julie.

Susan:  - i’m looking for the person that belongs to the little blue car. She is a redhead.

Städerskan:  - With a man?

Susan: – Yeah, she’s with at man. The redhead is my daughter.

Städerskan: – Your daughter, Damn! You look good!

Julie, Danny, Nick och Angie

Danny säger till Julie att han vill vara med henne, även fast han vet om Julies affär med hans pappa. Han förlåter henne, men Julie avvisar honom och säger att det aldrig kommer att bli någonting mellan dem. En upprörd Danny åker hem och möts av sina bråkande föräldrar, han går upp på sitt rum och försöker begå självmord. Hans mamma Angie hittar honom medvetslös på sängen och kör honom till sjukhuset. När Danny senare vaknar upp på sjukhuset tillrättavisar han en sjuksköterska som kallar honom Danny och säger att hans riktiga namn är Tyler.

Nick berättar för Angie att han var den sista kunden servitrisen på Cafét hade innan hon blev mördad. Han föreslår att de ska flytta igen, men Angie vägrar. Äntligen har hon börjat få ordning på sitt liv och har till och med skaffat vänner.

Mike och Katherine

Mike får reda på att Katherine sagt till MJ att Susan är en dålig människa och att hon stulit Mike från Katherine. Mike har tröttnat på Katherine och nu när hon gett sig på hans 6årige son har han fått nog. Mike säger till Katherine att han aldrig älskat henne och att han hela tiden då de varit tillsammans tänkt på Susan.

”The whole time I was with you, all I was thinking was, God I wish you were Susan.”  - Mike till Katherine

Katherine ger Mike en kniv och säger åt honom att döda henne. Det skulle vara mindre smärtsamt än att höra honom säga det han just sa. Mike säger att han inte ens bryr sig tillräckligt mycket om henne för att döda henne och går därifrån. Katherine ringer 911 och påstår att hon behöver hjälp och att hon blöder allvarligt. När hon har lagt på hugger hon sig själv med kniven.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/desperate-housewives-s6-e09-would-i-think-of-suicide/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: