Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Desperate Housewives S6 E08 – The Coffee Cup

by Mathilda on 24 november 2009

despppI kvällens avsnitt av Desperate housewives – The Coffe Cup…

Susan får ett mindre straff för att hon skjutit Katherie, liknande samhällstjänst, då hon ska plocka skräp. Katherine svänger förbi för för att se hur det går för Susan och kastar sin dricka på marken för att Susan ska plocka upp den. Susan är då inte sen med att få Katherine att betala för nedskräpningen och även hon tvingas plocka skräp. Plötsligt ger Katherine upp och vi tror oss få ett slut på fighten. Hon säger till Susan att hon medger att Susan har rätt; mannen hon älskade valde Susan istället för henne. Men vi förstår snabbt att det bra är ett trick då Katherine kläcker ur sig att hon aldrig kommer att hitta en ny man som har sex med henne 5 gånger om dagen. Susan blir galen då hon och Mike inte har haft det så många gånger på en dag och bestämmer sig för att hon minsann inte tänker vara sämre än Katherine. Mike orkar till slut inte mer och Susan utbrister:

”Katherine turns you on and sex with me is a chore,” – Susan

Men Mike har snart fått henne på andra tankar…

”Sex was all we ever had, You and I have everything.”  - Mike

Gaby avslöjar Lynettes stora mage och blir besviken på att hennes vän inte har berättat något om graviditeten tidigare. Lynette ber Gaby att inte berätta något för Carlos, men vi kan räkna ut hur det går. Nästa dag när Lynette kommer till jobbet möts hon av Carlos som ger henne ett alternativ:

”I’m not firing you Lynette, I’m offering you a promotion.”

Det är bara det att hennes nya jobb ligger i Florida och det ger Lynette bara en utväg, att själv säga upp sig?

Orson berättar för Angie att han tror att Bree har en älskare. Angie berättar genast för Bree om Orsons roliga påstående och hon är övertygad om att Bree aldrig ens skulle komma på tanken. Orson ska åka iväg över helgen och ber Angie att hålla ett öga på Bree, vilket Angie vägrar. Men när hon plötsligt får se Carl på väg in i Brees hus blir hon misstänksam. Som Brees vän ringer hon dock Angie och varnar henne när hon får se att Orson är på väg hem igen. Carl flyr ut genom ett fönster och Angie skyndar sig över för att täcka för Bree. Orson anar att något inte står rätt till men Angie säger att de varit tillsammans hela kvällen och delat på en flaska vin, där av vinglasen.

Nick Bolen har börjat hänga ovanligt mycket på stans Café. Kan detta bero på den söta servitrisen? En kväll råkar hon höra Nicks samtal till en viss Agent Padilla och strax efter stängning den kvällen blir servitrisen överfallen och strypt på samma sätt som Julie. Hörde hon något hon inte borde, vilket upprörde Nick? Eller var det fru Angie Bolen som var rädd att maken sökte sig till en ny älskarinna?

Veckans fråga: Vem ströp servitrisen? Var det samma person som överföll Julie?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/desperate-housewives-s6-e08-the-coffee-cup/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: