Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Desperate housewives S6 E07 – Careful the things you say

by Mathilda on 17 november 2009

despI kvällens avsnitt av Desperate housewives – Careful the things you say…

Lynette råkar höra Nick och Julie bråka och Julie tvingas berätta för Lynette att Nick är mannen som hon har en affär med. Lynette lovar att inte berätta något för Susan, men vi vet hur dåligt Lynette mår för förra gången hon höll en hemlighet för Susan.

Susan beger sig till polisstationen för att berätta om sina misstankar mot Katherine. Det verkar inte finnas någon som är intresserad av att höra Susans historia, förutom en tjej vid namn Denise som lovar att kolla upp det. Susan är till en början glad att hon får hjälp, men glädjen byts mot oro när hon inser att Denise och hon gick på samma high school. Susan hade där spridit ett smeknamn för henne ”Moose”. När Susan tänker tillbaka kommer hon på att Denise hade mer anledningar att hata henne: hon snodde hennes pojkvän. Susan vet inte vad hon ska ta sig till när hon redan skickat över Denise att förhöra Katherine.

”Oh my God, I sent her over there, it’s like a meeting of the ‘I hate Susan club.’” – Susan

Carlos anställer en ny städerska till deras hus för att underlätta för Gaby nu när hon är hemma med Juanita. Den nya städerskan är bättre än vad Gaby hade kunnat hoppas på. Städerskan lyckas nämligen lätt få Juanita att förstå de svåra mattetalen som Juanita och Gaby kämpat med länge. Gaby ser sin chans och låter städerskan agera lärare istället.
När Carlos kommer hem och märker att huset är skitigt ber han genast om att få en ny städerska, eftersom den gamla uppenbarligen inte gjorde sitt jobb. Tillslut tvingas Gaby erkänna för Carlos att hon är en dålig lärare och att hon behöver hjälp.

Familjen Bolen bjuder över Bree och Orson på middag, anledningen visar sig vara att Angie vill jobba hos Bree. Bree tackar dock nej, men när hon senare får en kund som inte gillar hennes ”fina” mat börjar hon att fundera. För att inte förlora kunden slänger Bree snabbt ur sig att hon även kan laga Italiensk mat och erbjuder dem Angies meny. Istället för att be Angie Bolen om hjälp lurar Bree till sig hennes recept och försöker laga maten själv, något som hon inte riktigt lyckas med. Angie blir först arg när hon avslöjar Bree, men när Bree ber om ursäkt och erbjuder henne jobb kan hon inte säga nej. Angie undrar varför Bree inte sa ja direkt när hon frågade och Bree erkänner då att Angie får henne att känna sig obekväm.

”You think I’m vulgar and I think you’re a tightass, but you need help and I need a job,” – Angie

Lynette får sig en tankeställare när hon går för att säga till Nick att lämna Julie ifred. Nick grabbar tag i Lynette och säger till henne att om hon berättar om någon om hans och Julies affär är det hon som kommer att få ångra. Lynette berättar genast för Tom och Julie att hon tror att det var Nick som överföll Julie och de går till polisen.

När polisen ringer för att fråga vad Nick har för alibi, berättar Angie för Nick att hon har vetat om hans och Julies affär i flera veckor. Angie ljuger dock för polisen och säger att Nick var med henne hela kvällen som Julie blev överfallen.

Veckans fråga, består den här veckan av två frågor! Borde Lynette berätta för Susan om Julies affär med Nick? Varför tror du Angie ljuger för polisen?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/desperate-housewives-s6-e07-careful-the-things-you-say/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: