Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Desperate Housewives S6 E04 – Har Gaby fortfarande känslor för John?

by Mathilda on 27 oktober 2009

desp6Lynettes graviditet börjar att synas, framförallt så har hennes bröst börjat växa. Hon försöker gömma sin hemlighet för Carlos och de andra på jobbet, men det är inte lätt. Carlos tror sig ha kommit på vad det är Lynette döljer; Att hon har gjort en bröstoperation. Lynette spelar med och följer med Carlos på en middag för att ”förföra” en viktig kund.

Susan får reda på att Julie har hoppat av skolan och att mannen hon träffat är gift. När Julie senare vaknar upp på sjukhuset är Susan självklart på plats för att försöka få Julie att berätta. Julie vill inte prata och ber Susan att lämna sjukhuset.

Ana avslöjar för Gaby att hon ”älskar” John. Gaby går till John för att förklara situationen och att han ska hålla sig borta från Ana. John säger att han inte är ett dugg intresserad av Ana, utan ville bara se ifall Gaby skulle bli avundsjuk, vilket han tycker hon blev. Han försöker få henne att lämna Carlos och precis när han kysser henne kommer Ana in och ser dem. Gaby försöker förklara för Ana att hon älskar Carlos och avslöjar affären mellan henne och John. Ana bestämmer sig för att sluta jobba för John.

Angie Bolen försöker få sin son Danny att träffa nya vänner, och detta genom att muta Porter Scavo. Han tvivlar först men tar tillslut emot pengarna.

Bree tvingas ge Katherine sparken, då hon ser det som enda utvägen att få Katherine att inse hur seriöst hennes besatthet av Mike är. Katherine själv är övertygad om att Mike kommer att lämna Susan och komma tillbaka till henne. Hon ser inte att Bree bara försöker hjälpa henne utan förklarar dem nu som ovänner.

Danny undrar om Angie kommer att ta hand om de konstiga ärren på hennes rygg. Angie säger att hon var i dålig form efter explosionen, men att Nick tog hand om dem. Danny lovar att han ska ta hand om henne och att han en dag ska tjäna så mycket pengar att han kan betala för operationen.

Danny konfronterar sedan Nick, han går fram till honom under festen och säger att han vet. Nick blir helt stum.

Precis innan avsnittet slutar får vi se Nick komma in på Julies sjukhusrum. Han har med sig en blomma och säger att han har saknat henne.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/desperate-housewives-s6-e04-har-gaby-fortfarande-kanslor-for-john/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: