Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Desperate Housewives S6 E01 – Susan och mike gifter sig!

by Mathilda on 06 oktober 2009

susan2Idag kl 21.00 är det dags för Desperate Housewives säsong 6 premiär på kanal 5.  Nu får alla fans reda på svaren på de frågor vi lämnades med från förra säsongen.

Det var alltså Susan som fick sin Mike, för andra gången. Personligen tycker jag att det var jättebra. Susan och Mike passar bäst med varandra, och det är roligt att se att de är en hel familj igen.  Som ni kanske förstår har Katherine svårt att komma över sveket och det kanske inte är konstigt att hon agerar som hon gör…

Gabi och Carlos har fortfarande problem med Ana.  Gabi står inför det svåra beslutet att bestämma om hon ska skriva på att hon och Carlos ska fortsätta ta hand om henne trots alla problem.

Lynette är inte alls förtjust i att hon ska få barn igen. Hon hatar det rättare sagt. Hon berättar att när hon varit gravid tidigare har hon ändå känt att hon har älskat sina barn, men den här gången känner hon inte så. Tom verkar dock vara överlycklig över att få bli pappa igen och gillar inte Lynettes sätt att hantera saken.

Bree har bestämmt sig för att inleda en affär med Carl. Hon vill såra sin man, Orson, genom att vara otrogen. Saken är bara den att hur Carl än försöker få Bree i säng så är Bree aldrig tillräckligt nöjd för att de ska hända något mellan dem. Hon vill att det ska vara speciellt säger hon, men anledningen att hon hela tiden skjuter upp allt är för att hon känner skuldkänslor.  Tillslut inser Bree att hon den skuld hon känner nu är ett ganska litet pris att betala för framtida lycka.

Avsnittet slutar med att Susans dotter Julie blir överfallen och strypt. Vad vi har sett tidgare i avsnittet så har hon blivit osams med den ny inflyttade familjens son Danny.

susan3

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/desperate-housewives-s6-e01-susan-och-mike-gifter-sig/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: