Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Desperate Housewives E6 S06 – Don’t walk on the grass

by Mathilda on 10 november 2009

untitled-1I kvällens avsnitt av Desperate Housewives – Don’t walk on the grass…

Bree börjar inse att hennes känslor för Karl är sörre än vad hon tidigare trott. För att dra sig ur det hela bestämmer hon sig för att göra slut med honom, innan någon av dem blir sårad. Men när Karl plötsligt slänger ur sig att han älskar henne och att hennes känslor är besvarade vet inte Bree vad hon ska säga eller göra. Karl ger Bree en broshe som tillhört hans mormor, som ett tecken på hur speciell hon är för honom.

Juanita gör sin scendebut på skolan, vilket inte går något vidare bra. Hon tappar texten och det slutar med att hon svär högt. När Gabby får reda på att Juanita ska få ett straff för sitt misstag skäller hon ut rektorn och får istället Juanita avstängd från skolan. Gaby hade kanske tänkt en extra gång om hon hade varit medveten om att hon själv kom att få lära Juanita allt hemmifrån istället. Något som varken hon eller Juanita gillar.

Susan känner igen broshen som Bree har på sig, eftersom det är hennes. Hon hade fått den av Karl, men tappade bort den för ca 10 år sedan då de skiljde sig. Bree förstår precis hur det hela ligger till, men hävdar att hon köpt den i en antikaffär. En arg Bree går sedan till Karl för att skälla ut honom, men möts istället av ett frieri. Karl går ner på knä och ber Bree att gifta sig med honom. Han vill inte ha ett svar direkt utan vill att hon ska tänka igenom det noga. Karl lovar att bli en bra man för henne.

Lynette blir chockad när hon får reda på att Tom fuskat på ett prov i skolan. Tom förklarar det med att det ibland finns tillfällen i livet då man inte kan följa alla regler. Om han inte hade fuskat hade han inte klarat kursen. Tom säger även att Lynette inte är rätt person att tala om vad som är rätt och fel då hon själv ljuger för sin Carlos om sin graviditet, medveten om att om han får reda på det förlorar hon sitt jobb.

Katherine försöker utpressa Susan och hotar med att berätta för polisen att Susan sköt henne om hon inte är vän med henne. Susan tvingar sig själv att försöka och fjäskar för henne, men när Katherine ringer mike mitt i natten och ber honom komma över för att fixa en läcka kan inte Susan lita på henne. Hon följer med över till Katherines hus och avslöjar Katherine som fyllt ett rum med ljus, rosor och champange för två. Det slutar med att de två rivalerna ramlar i bubbelbadet som Katherine fixat, Susan bestämmer sig för att strunta i Katherines hot och hatar henne igen.

Angie inser att Katherine snokar för mycket och lägger fram en idé till Susan; Vet hon vad Katherine gjorde natten då Julie blev överfallen? Katherine har ju faktiskt ett motiv, och det kanske inte var meningen att skada Julie, utan Susan.

Veckans fråga: Vad tycker du att Bree ska svara på Karls fråga? Ska hon lämna Orson och gifta sig med Karl istället?

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/desperate-housewives-e6-s06-dont-walk-on-the-grass/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: