Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Dagens intressanta TV-serier

by Stefan on 06 mars 2009

Ghost WhispererNy dag och även idag så har vi en hel del intressanta TV-serier att plocka fram. Som vanligt börjar jag med amerikansk TV där jag precis som vanligt på fredagar framhäver Ghost Whisperer. Det vore verkligen skönt om Melinda och Jim lyckades hitta tillbaka snart och handlingen hittade något nytt att fokusera på. I nuläget känns det som att hela denna säsongen har kretsat kring Jim/Sam och Melinda. Vara eller att icke vara.

Vi har även Numb3rs, vilket alltid är sevärt. Ingen personlig favorit, men den klarar utan problem att leverera 40 minuters underhållning. På amerikansk TV så har vi även Battlestar Galactica, CSI och Dollhouse.

På svensk TV så ser det tyvärr sämre ut för mig. Lets Dance på tv4 lockar alltid mycket tittare, vilket blir svårt för Two and a Half Men på tv3 under samma sändningstid. För den som är intresserad av Simpsons så sänder kanal6 hela fem avsnitt av den populära serien.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/dagens-intressanta-tv-serier-6/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: