Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Chuck gör ett sista rop på hjälp

by Stefan on 29 april 2009

ChuckEfter att jag såg de två första avsnitten ur Chuck så blev jag grovt besviken och hade inte särskilt höga tankar om serien. Därefter har den växt och tack vare romansen mellan Chuck (Zachary Levi) och Sarah (Yvonne Strahovski) så blev den en mycket sevärd serie. I mitten av säsong två började Chuck tappa igen och nu ser det tyvärr illa ut. NBC är tveksamma till att förnya serien och i USA pågår det tappra försök för att den ska få förnyhet förtroende.

Skaparna bakom Chuck har förstått att något drastiskt måste ske för att den ska få en ny chans och därför valde man att satsa allt på ett kort i säsongsfinalen där Chuck inte bara blir en intersect igen utan dessutom får kunskap om Kung Fu, vighet och styrka i kroppen. Chuck har alltså blivit en supersoldat.

Överlag så verkar reaktionerna på diverse forum vara positiva och jag tror att skaparnas vågade chansning kommer bära frukt med sig. Nu återstår det att se vad NBC väljer att göra. Blir Chuck nerlagd så blev det enbart en misslyckad avslutning på en ganska bra TV-serie.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/chuck-gor-ett-sista-rop-pa-hjalp/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 ludde 06 maj 2009 kl. 17:41

Det är ju bästa tv serien som är ute nu ju dom får absolute inte lägga ner =| . Sista avsnittet nu var ju grymt

mvh

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: