Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Chuck får en ny chans tack vare Legally Mad

by Stefan on 13 maj 2009

ChuckVi tittare lever fortfarande i ovisshet angående om det blir ytterligare en säsong av Chuck. Reaktionerna har varit många och i nuläget skulle jag nästan bli förvånad om det visar sig att man lägger ner serien. Nytt för denna veckan är att NBC väljer att betala en stor, sjusiffrig, summa istället för att ge TV-serien Legally Mad en hel säsong.

Fördelen för oss som fortfarande uppskattar Chuck är att NBC nu måste fylla schemat med något och varför då välja att skrota Chuck som har väckt så starka reaktioner hos tittarna.

Däremot så är jag fundersam angående hur Chuck ska utvecklas som serie. I den senaste säsongen gick han från att inte kunna sitta på en pilatesboll till att bli expert på Kung-Fu på bara några dagar. Nu hävdar säkert många att anledningen heter intersect, men även om han fick all teori som finns angående kung-fu så finns där inte en chans att kroppen har den vigheten och styrkan som krävs.

Det blir utan tvekan en intressant säsong och det är nu endast några dagar kvar till NBC ger sitt slutgiltiga besked.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/chuck-far-en-ny-chans-tack-vare-legally-mad/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: