Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Chuck blir en webbserie

by Stefan on 02 juni 2009

ChuckNär det visade sig att NBC valde att förlänga Chuck så blev det en otrolig glädje på flera TV-forum. Tyvärr beslutade sig NBC för att inte visa den förrän 2010 vilket gör att Chris Fedak, skaparen bakom serien, nu överväger att göra en webbserie av Chuck för att hålla uppe intresset hos tittarna fram till att serien börjar visas på TV igen.

Själv har jag absolut inget emot att få se Chuck på webben och jag uppmuntrar faktiskt det. Tyvärr får vi i Sverige vänta ett bra tag på att serierna ska komma till Sverige och varför inte då göra så att vi får tillgång till dem lika fort i hela världen? Tyvärr blir det förmodligen någon spärr precis som det är nu på kanalernas webbsidor och tyvärr kommer vi med stor sannolikhet inte få se webbserien samtidigt som USA.

Fedak valde även att komma med kommentarer angående vad vi har att vänta i säsong 3 och tydligen så ska det bli en hel del romans. Det pratas även om att vi kommer få se en kärlekstriangel mellan Chuck, Sarah och en tredje part. Personligen så hoppas jag verkligen inte detta och det skulle kännas dumt om ännu ett ex dyker upp. Tidigare vore det ett alternativ för Chuck att ha en riktig relation, men är det nödvändigt nu när han och Sarah kan lika mycket?

Get ready for excitement. And we also look forward to deepening the mythology of the show, learning more about our characters and, most importantly, having fun.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/chuck-blir-en-webbserie/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: