Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Chatta med Ensam mamma söker

by Stefan on 05 november 2009

Ensam Mamma SokerPå söndag är det säsongsavslutning för den populära TV-serien Ensam mamma söker som vi garanterat kommer få se mer av i framtiden. I snitt har avsnitten lockat mellan 600 – 700 000 tittare, vilket inte är fy skam för ett program utan större utgifter eller skådespelarlöner.

Förälskelser har spirat hos alla våra mammor och när de äntligen får göra sina val blir några killar pepprade av kyssar. – Jag är så kär! utbrister en av mammorna mellan lyckotårarna.

Det syns att snyggingen Oscar vunnit en plats i Helenas hjärta. Men hon har också ett gott öga till ärlige Michel och Oscar passar därför på att säga exakt vad han tycker innan hon ska göra sitt sista val: – Vill du ha mig så är jag verkligen, verkligen din, säger han under deras sista middag.

För Madelene handlar det om att välja mellan passion och trygghet. Medan Martin står för passionen vet hon att Anders skulle ge henne all stabilitet hon behöver. Anders är nervös inför valet och gör till sist ett erkännande. – Jag har blivit lite för förälskad i Madelene.

Ulrika har haft beslutsångest länge. Både Johan och Lasse har förlorat sig i den mörka skönheten och båda hoppas att de ska kunna gå vidare tillsammans med henne. – Hon ska välja mig. Absolut… absolut, säger Lasse, medan Johan kontrar: – Väljer hon mig får hon den mest romantiske killen i världen.

I början av nästa vecka har du dessutom chansen att chatta med mammorna i serien. En möjlighet för dig att ställa lite mer intima frågor om saker som aldrig kom fram i avsnitten. Mer information kommer publiceras på vårt Twitterkonto allt eftersom TV3 berättar mer.

Måndag kl. 20.00 – Madelene
Tisdag kl 20.00 – Ulrika
Onsdag kl 20.00 – Helena

Söndagen den 8 november går seriefinalen på TV3 kl. 20:00

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/chatta-med-mammorna-i-ensam-mamma-soker/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: