Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Charlie Sheen

Charlie Sheens nya TV-serie köpt av FX

by Mikael on 31 oktober 2011

Den nya sitcomen som har den forna 2 ½ män stjärnan Charlie Sheen i huvudrollen blev i förra veckan uppköpt av den amerikanska Tv-kanalen FX som bl.a. sänder den hyllade komedieserien ”Louie”. Den beställde 10 avsnitt av serien och om dem går bra tittarmässigt väntar ytterligare en beställning på 90 avsnitt.

Mannen bakom serien är Bruce Helford som tidigare skrivit och producerat The Drew Carey show. Och precis som författarna i 2½ så kommer Helford jobba fram en karaktär som är liknande Sheen i verkligheten. Serien baserar även på filmen Anger management från 2003 där vi såg Adam Sandler och Jack Nicholson spela patient respektive psykolog. Ryktet säger att Sheen kommer att ha rollen som psykolog och inte soffliggande patient.

Produktionen sätter igång tidigt 2012 och serien beräknas ha premiär sommaren samma år. Sheen sägs vara ”- Thrilled ” att vara tillbaka i arbete på en sitcom, om historien upprepar sig får vi se.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/charlie-sheens-nya-serie-kopt-av-fx/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: