Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Fyra Bröllop

Nytt bröllopsprogram i TV4

by Stefan on 24 januari 2010

Bröllop skapar alltid bra TV och med tanke på att vi har två annalkande prinsessbröllop så är det ingen större förvåning att TV4 väljer att producera ett helt nytt bröllopsprogram som går under namnet Fyra Bröllop.

I programmet Fyra Bröllop får vi tittare följa fyra blivande brudpar inför, under och efter bröllopsfesten. Därefter betygsätter deltagarna varandra precis som i det populära TV-programmet Halv 8 hos mig. Paret med högst betyg vinner en bröllopsresa.

I nuläget är det osäkert hur många avsnitt vi kommer få se men enligt Expressen så kommer TV4 börja leta brudpar i nästa vecka och därefter ska inspelningen fortsätta över hela sommaren. Möjligtvis får se programmet inför hösten eller våren 2011.

Precis som många andra svenska program så har Fyra Bröllop redan en brittiska förlaga som går under namnet Four Weddings och har visats i bland annat England, USA och Tyskland.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/brollopsprogram-fyra-brollop/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Liselotte Almén Malmqvist 05 februari 2010 kl. 16:33

Hej,
jag skulle vilja anmäla ett spännande, innovativt par tillserien fyra bröllop-
Lotta är 40 år vacker kvinna som har varit skönsjungande solist i Kjell Lönnås kammarkör.
Niklas är också vacker , social o pratglad man 38 år gammal . Dom har två pojkar 5 o 13 år. Förra nyårsafton friade Niklas knäböjande, han höll ett underbart fireri tal till Lotta som hon sa ja till. Många av dom 26 gästerna trillade tårarna på. det var så berörande. Men sen blev det tyst om bröllopstankarna o dom har haft svårt att ta nästa steg i processen. Som vän till familjen vet jag hur gärna dom båda två vill gifta sig och därför vänder jag mig till er i hopp om suport på vägen, ända fram till altaret.
Med vänlig hälsning Liselotte

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: