Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Bonde söker fru – Fru söker (inte) köttbonde?

by Mathilda on 26 november 2009

bondeDet har tidigare i veckan diskuterats om att det i varenda serie verkar vara någon som inte har förstått vad seriens koncept går ut på. Senaste exemplet är Karolin som valde att lämna Paradise Hotel, för att hon inte tyckte att det var hennes grej och att alla bara sprang omkring och larvade sig. Om man nu vill delta i program som är omtalat just för detta, kanske man bör tänka till innan man ger sig in i leken. Jag kan räkna upp en mängd serier som där vi har sett något liknande i, idag tänkte jag skriva lite om Bonde söker fru.

Ja, ni förstår säkert direkt vad jag tänker ta upp, nämligen: Josefina, kvinnan som söker att bli köttbonden Jannes fru, men som knappt står ut med tanken av att djuren på hans gård kommer att slaktas. När de första gången pratade om slakten började Josefina att gråta och man tänkte; Herre gud, vad trodde hon när hon valde att söka till KÖTTbonden? Det är ju så han livnär sig! Janne behöver ju en tjej som kan hjälpa honom på gården. De andra två tjejerna som är kvar, Anette och Åsa, tycker säkert inte att det är jätteroligt att djuren ska slaktas, men de förstår att det är ett jobb och hjälper till. Jag förstår självklart att man kan ha sådana starka åsikter som Josefina har, men om man har det kanske man undviker att sätta sig i sådana situationer.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/bonde-soker-fru-fru-soker-inte-kottbonde/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: