Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

bms2

Blue Mountain State

by kennet on 30 augusti 2011

Blue Mountain State är tv-serievärldens svar på American Pie-filmerna. Personligen tycker jag att den första American Pie-filmen var bra men sen gick det utför och ungefär likadant kände jag när jag såg denna serie. De första avsnitten var lite underhållande men sen känns det som serien börjar gå på rutin. 

Handlingen i Blue Mountain State kretsar kring det amerikanska fotbollslaget Goats på det påhittade collaget med samma namn som serien. Huvudperson är Alex Moran som är en kille som är nöjd med att göra så lite som möjligt om det inte handlar om tjejer, alkohol eller droger förstås. Moran är reserv i fotbollslaget och nöjd med den tillvaron då detta gör att han slipper en hel del lektioner och dessutom slipper spela matcherna.

Tv-serien produceras i Kanada och visas i MTV.Det finns två säsonger som har visats och en tredje säsong är på gång.

Jag tycker inte att denna serie är speciellt bra, jag anser snarare att den är ganska dålig. Manus är inte speciellt genomtänkt, komiken är ganska enkel, mycket kiss och bajs och homosexskämt. Skådespelarna är inte heller bra, och det mesta är ganska förutsägbart. Efter att ha sett första säsongen så kommer jag troligtvis inte att fortsätta att följa denna serie, men för er som gillar American Pie-humorn så kan ni ta och kolla in denna serie.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/blue-mountain-state/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: