Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Daniel Ohlsson/TV4
Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Blev hon räddad av TV4?

by Agneta on 03 januari 2010

RobinsonLag Agwe förlorade gårdagens Robinsontävling igen, och fick sitta i örådet. Annika blev, föga förvånande, utröstad ur killaget. Tråkigt faktiskt. Hon blev en mycket trevligare person sen hon blev utröstad ur lag Brise. Ja, jag vet att de klipper och klistrar hej vilt när de gör ett program som Robinson, men ändå. Hon är ändå en av de ytterst få som har en personlighet som går genom rutan och som är underhållande! Därför blev jag glad när hon fick komma till en alldeles egen ö.

Men så läser jag på Aftonbladet att TV4 räddade henne igen, genom att skicka henne till en tredje ö. Eller strand eller vad det nu är hon kommer hamna. Men? Om någon annan hade röstats ut igår då? Hade den personen varit ute ur Robinson, eller hade den fått komma till ön också?

Jag kan inte tänka mig att de inte hade konceptet och alla detaljer klara från början, eller hittar de på allteftersom, beroende på vem som röstas ut? Knappast troligt.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/blev-hon-raddad-av-tv4/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Stefan 04 januari 2010 kl. 18:56

Är det två eller tre gånger hon har röstats ut nu? Själv tycker jag att det är underligt hanterat av TV4 och även om det var planerat sedan tidigare så känns det som att man skjuter sig själva i foten eftersom ingen av tittarna kommer se henne som en värdig vinnare. Det blir en repris av förra året när Ellenor vann och 88% av läsarna här på omTVserier ansåg att hon inte förtjänade vinsten.

Risken är att tittarna inte tar programmet på allvar längre eftersom TV4 styr allt för mycket och frågan är om man fortsätter titta då.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: