Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Bland fryspåsar och bakplåtspapper

by Agneta on 30 november 2009

UllaredJag måste till Ullared igen! Jag missade bakplåtspappret.

Fryspåsar köpte jag när jag var där i oktober. Massor! (Och det var innan Ullared hade börjat sändas så jag hade ingen aning om hur poppis just fryspåsarna var)

Nu var det färdigshoppat för Rose-Marie och Kjell och deras tjejer och de åkte hem till Skåne igen. Med en bil som var så fullpackad att en liknelse med sardiner i burk bleknar. Riktigt roligt! Hon måste ha en vilja av stål om inte av självaste urberget. Påsarna och kassarna skulle bara in i bilen, och in i bilen kom de!

Mindre roligt är de ”glada väninnorna” – de tillgjorda väninnorna snarare. Den ena väninnan brer på med tillgjort bred Göteborska och den andra vänninnan skrattar tillgjort åt allt den ena säger och gör och verkar ta i ända från tårna. Det är varken roligt eller glädjande. (Kunde kanske vara kul om de dragit ner på tillgjordheten något)

Skönast i hela Ullared är ju Morgan på lagret! På god andraplats kommer VD:n Boris, som går omkring och bara verkar mysa och trivas med att vara VD på just Gekås. Fast vars jeans jag tror inte är inköpta på Gekås …

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/bland-fryspasar-och-bakplatspapper/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: