Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Bittra förlorare i Robinson

by Stefan on 17 maj 2009

RobinsonUnder kvällen trillade jag in på TV4:s sajt där jag hittade ett nytt videoklipp, som spelades in direkt efter att Lukas åkte ut, med Ranjit, Rafael och Angela. Även om man som tittare genast upptäcker en bitterhet hos den tysta juryn så har alla tre personerna en bra poäng.

Tyvärr missade jag tre avsnitt och har därför möjligvis missat något viktigt, men under alla avsnitt jag har sett av årets Robinson så har Nina och Ellenor aldrig visat upp några större överlevnadskunskaper.

Angela skrev en hel del om Jarmos bitterhet och påhopp i deras interna forum tidigare i år och jag tvivlar därför starkt på att han lyckas plocka hem det hela.  Även om en del gillar att slänga segern i ansiktet på förlorarna så känns det inte riktigt som Jarmos stil. Nina och Ellenor har fortfarande inte bevisat något och jag är väldigt säker på att dessa personerna åker hem inom kort.

Kvar har vi då Anna och Blomman/Erik.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/bittra-forlorare-i-robinson/ sort:published

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: