Sugen på att skriva om TV-serier? Bli skribent för omTVserier!

Bidrag i Melodifestivalen 2010 diskat

by Stefan on 18 oktober 2009

Figge BostromDet vore egentligen kraftigt missvisande att hävda skandal, men nu är det klart att årets första diskning har kommit i Melodifestivalen 2010. Bidraget det gäller är ”Never Heard Of Him”, som är skrivet av Figge Boström (t & m) och Anna Engh (t & m).

Det visar sig att bidraget har varit publicerat på nätet, vilket inte är tillåtet eftersom bidragen i Melodifestivalen måste vara opublicerade, säger Thomas Hall, projektledare och tävlingsansvarig för Melodifestivalen 2010.

Det är glasklara regler och jag ställer mig smått fundersam till hur man kunde göra en tavla i denna klassen. I nuläget är det osäkert vilket bidrag som kommer ersätta det diskade bidraget, men Christer Björkman ser ändå ganska positivt på framtiden.

Det är väldigt tråkigt att behöva diska ett bidrag, men nu börjar mitt jobb med att hitta en passande ersättare bland våra reservlåtar.

Tyvärr har jag inte lyckats med bedriften att hitta låten på internet.

Gillar du detta?

Bloggar som länkar till artikeln Twingly Blog Search link:http://omtvserier.se/bidrag-i-melodifestivalen-2010-diskat/ sort:published

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anna 28 oktober 2009 kl. 22:27

Hur kan man låta ett sånt här misstag ske? Nog för att det är kul att visa upp vad man gör, men kom igen! Det är melodifestivalen vi pratar om och då förväntas man tänka efter innan man gör något sånt här.

Leave a Comment

Föregående:

Nästa: